Damefrokost

Damefrokost, den 27. maj, kl. 13.00-16.00 i teltet på festpladsen.

 

Så er der damefrokost

”Kom og hyg dig med en masse skønne kvinder. Ta’ veninderne, svigermor, arbejdskollegaen eller naboen med” opfordrer Marianne Damtoft Nielsen og Anne-Marie Sørensen. ”Vi skal hygge os, spise lækker mad, synge damefrokostsangen, opleve et nyttigt indslag – og hvad vi nu finder på, og vi håber at mange af byens damer er med på ideen. Alle aldre er velkomne, men vi tænker især den voksne kvinde – og også hvis man bor udenfor byskiltet. Det er lige præcis en god lejlighed til at mødes med gamle skoleveninder.”  Teltet vil være lukket for mænd, men fra kl. 16.00 er ægtefæller/kærester velkomne til at deltage.  

 

Kampen om ”Den Gyldne Stage”

Alle kan tilmelde sig som værtinde ved at henvende sig til Marianne eller Anne-Marie. En værtinde står for opdækning og pynt af sit bord ud fra et tema. Der kæmpes om trofæet ”Den Gyldne Stage” – og vinderen er værtinden med sjoveste, flotteste eller måske mest skøre bord. ”Vi glæder os til at se, hvad værtinderne finder på - det skal nok blive festligt”

 

Kontakt Marianne eller Anne-Marie, hvis du gerne vil være værtinde og måske allerede har samlet en flok, eller hvis du bare gerne vil deltage i frokosten.

 

Marianne Damtoft Nielsen...... 20 73 35 31    

Anne-Marie Sørensen............. 40 30 22 82

 

Tema for borddækning

2023: Vi maler byen rød……

2022: Genbrug

2019: Ud i Europa

2018: Fri leg